Basit, güvenilir, katılım ve etkileşime dayalı Haklar App, öğrenime değer katan özellikleriyle ücretsiz olarak Google Play ve App Store’da!

Haklar Projesi kapsamında geliştirilen Haklar App, gençler olarak demokrasi ve insan hakları kültürünün gelişimine katılımınızı her an ve her yerde teşvik etmek ve güçlendirmek için mobil cihazlara uygun olarak tasarlandı.

Haklar App, Haklar Projesi kapsamında eğitim, izleme ve savunuculuk faaliyetlerine kolayca erişiminizi sağlayan bir platformdur. Projenin etki, sonuç, amaçlar ve faaliyetler düzeyinde ilgili insan hakları ve sivil gazetecilik eğitimlerini almak, ağlara üye olmak, ağ çalışmaları kapsamında içerikler üretmek ve daha birçok konuda proje hakkında bilgi edinmek ve projeyi keşfetmek için uygulamayı edinin.

Basit, güvenilir, katılım ve etkileşime dayalı Haklar App, öğrenime değer katan özellikleriyle Google Play ve App Store’da! 

Haklar App'i ücretsiz indirmek için tıklayın.

Haklar Projesi

Kısa adı “Haklar Projesi” olan “Kırılgan Gruplardan Gençlerin İnsan Haklarını Geliştirmek İçin Üniversite Gençliğinin Güçlendirilmesi Projesi”, Avrupa Birliği’nin Demokrasi ve İnsan Hakları için Avrupa Aracı (DİHAA) hibe programı kapsamında desteklenmektedir. Gençlik Servisleri Merkezi Derneği (GSM), Mardin Ortak Kadın İşbirliği Derneği (MOKİD) ve Uğur Mumcu Araştırmacı Gazetecilik Vakfı (um:ag) tarafından yürütülmektedir.